lauantai 1. syyskuuta 2012

numero uno

Bloggaajat ehkä ymmärtävät tän tuskan, kun miettii blogin ensimmäistä postausta. Yrittää olla kuulostamatta idiootilta tai itserakkaalta, mutta pyrkii kuitenkin tekemään fiksun ja mielenkiintoisen alotuksen. 

Että, tässä sitä ollaan.
Täällä me, Maria ja Emilia mutustamme pähkinäsuklaata ja yritämme parhaamme mukaan selvitä tästä tilanteesta.
vasemmalla  Maria ja oikealla Emppu (nyt ei siis puhuta poliittisesta kannasta)

Harvalukuisen (mielikuvituksellisen) lukijajoukkomme kyllästyttämiseksi voisimme näin aluksi kertoa jotain erittäin mielenkiintoista itsestämme. Ollaan molemmat 16-vuotiaita ja aloitimme lukion TYK:ssä, eli Tampereen yhteiskoulun lukiossa. Me suomalaiset ei osata oikein kehua itseemme, joten kehukaamme siis toisiamme!
Emilia, mielummin Emppu on sosiaalinen, omille jutuilleen naurava vähän hassu hihhuli, joka osaa tarpeen vaatiessa käyttäytyäkin.
Maria puolestaan on myös hyvin sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut persoona, jota Empun jutut ei naurata (leikisti).

Mitäs vielä?
Monia (siis ketä muka) varmaan mietityttää, miksi kaksi kirjoittajaa yhdessä blogissa. Suoraa vastausta emme itsekään tiedä, mutta tää vain tuntui hyvältä idealta. Kirjoitamme samalla profiililla (ainakin toistaiseksi), välillä omia ja välillä yhteisiä postauksia. Toivottavasti te lukuisat lukijat ette tästä hämmenny. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! 
tässä voitonriemuista juhlahumua ensimmäisen postauksen kunniaks!

anteeks sulkeet.
öitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti