lauantai 15. syyskuuta 2012

maukas elämä

ilosta, musiikista, yhdessäolosta, onnesta, ruuasta, ihanista ystävistä, onnistumisista, rakkaudesta, laulusta, loppumattomasta naurusta, herkästä tunnelmasta, ylistyksestä, lyhyistä yöunista

niistä on täydellinen viikonloppu tehty.
 Takana on mieletön viikonloppu. Kokoonnuttiin Marialle kuuden hengen porukalla suunnittelemaan bonus jatkoriparia eli bonaria. Aloittaessamme melkein tyhjästä, pelotti ettemme saisi mitään aikaiseksi ja että aika kuluisi vain päättömään hihhulointiin. Pelkoa lisäsi se, että alunperin paikalle oli tulossa vähintäänkin kymmenen ihmistä, jolloin keskittyminen ja äänensä kuuluville saaminen olisi ollut miltei mahdotonta. Lopulta meitä oli paikalla kuusi, joka osoittautui täydelliseksi määräksi. Työskentelimme välillä enemmän, välillä vähemmän ahkerasti, mutta kaikki sujui kuin rasvattu ja lopputulos oli parempi kuin osasimme edes kuvitella.
Myöhään yöllä hiljennyttiin takkahuoneen hämärään. Pidettiin oma riihis-ilta, laulettiin ja juteltiin. Sitä tunnelmaa ei voi sanoin kuvailla. Parhautta.


Harvoin on mahdollista löhötä yökkäreissä hyvässä seurassa kahteen asti päivällä. Tänään saatiin nauttia siitäkin ihanuudesta. Siitä selvittyämme lähdimme Ikeaan syömään, muttemme selvinneet sisälle asti. Saimme idean ja päätimme toteuttaa sen.


Tultiin, koitettiin ja voitettiin. 
Päivän saldo 29 hodaria.
Kiitos ja ylistys, if you know what I mean.

ME

4 kommenttia:

 1. Eikä! Teil on niin hyvä asenne ei vitsit ootte ihana! JATKAKAAAAAA samalla tavalla! terkuin isosRiikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka, oot ihana! Todellakin jatketaan, tai siihen ainakin pyritään!:)

   Poista
 2. Heioikeesti mä en kestä!! Miksen tullu, oi miksi?! Millon seuraava tällänen, oon niin messissä ja haluun olla mukana toteuttamas tät juttuu ja oikeesti auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ei se mitään Titta! Saatiin homma aika hyvin kasaan eikä oo vielä mitään suunnitelmaa seuraavasta kerrasta, mut infoillaan sitte!

   Poista